Eiersalade met mosterd en bieslook

Voor ongeveer 4 personen

Eiersalade met mosterd en bieslook

Voor ongeveer 4 personen

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 2 kleine uien (of 1 grote)
  • 2 theelepels mosterd
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 3 eetlepels verse bieslook (fijngehakt)
  • Peper en zout naar smaak

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca. 8 minuten hard.
  2. Laat de eieren schrikken onder koud water, pel ze en laat ze volledig afkoelen.
  3. Snipper ondertussen de uien en hak de bieslook fijn.
  4. Prak de afgekoelde eieren met een vork in een grote kom.
  5. Voeg de ui, mosterd, mayonaise, kerriepoeder, bieslook, peper en zout toe.
  6. Roer alles goed door tot een romige eiersalade.