Mijn naam is Marijke Zwart. Moeder van Tamar (11 jaar) en 20 jaar samen met Simon. Opgegroeid in Glimmen (Groningen) en door de liefde verhuisd naar Gorinchem

Sinds mijn elfde jaar heb ik diabetes type 1. Ik maak gebruik van de Medtronic 640g pomp en Gardian sensor 3.

Ik geniet echt van lange wandelingen en sinds kort tennis ik. Hardlopen doe ik af en aan!

Koken is echt een van mijn favoriete hobby’s en ik maak recepten, die ik vind, graag nog voedzamer. Dit pas ik ook toe in de trajecten die ik aanbied.

Ik ben volop in ontwikkeling op persoonlijk vlak en werk. Mediteren geeft mij rust en ik ga graag nieuwe dingen aan.

Ik ben erg geïnteresseerd in voeding en met name voeding en gezondheid. Daar lees ik veel over en pas ik ook toe in mijn trajecten.

Ik ben enthousiast, spontaan, geduldig, een tikkeltje perfectionistisch en nieuwsgierig.

Mijn missie is om jouw een goede relatie met eten te laten hebben. Ik geef kennis over voeding waardoor je makkelijker keuzes kunt maken en ik geef je inzicht in je gedachten en overtuigingen.

In September 2019 heb ik de vakopleiding als erkend gewichtsconsulent afgerond. Als gewichtsconsulent begeleid ik mensen die geen ziektebeeld hebben. In april 2022 heb ik de cursus coachen en gedragsverandering afgerond.

Als erkend gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN). Veel zorgverzekeraars bieden hierdoor een vergoeding aan. Klik op het logo voor een overzicht van alle zorgverzekeraars die een vergoeding aanbieden of raadpleeg uw eigen zorgverzekeraar.

Ben je nieuwsgierig?